Tort Delicios De Portocale Mandarine
Tort delicios Mandarin Orange este un fără lactate desert. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 207 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 20. Un amestec de ananas, segmente de portocale mandarine, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale mandarine cu glazură de frișcă de ananas), Tort Cu Portocale Mandarine, și Tort Cu Portocale Mandarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați ușor fundul numai de tigaie de 13x9 inci.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, ulei, nuci, segmente portocalii, rezervat 1/3 cană lichid portocaliu și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Pentru a face glazura de ananas, amestecați ananasul, amestecul de budincă uscată și coaja de portocală. Amestecați ușor toppingul biciuit.
Se întinde pe tort. A se păstra bine acoperit la frigider.