Tort de umplutură cu nuci de cârnați
Tortul de umplutură cu nuci de cârnați necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 254 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 97 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de salvie, nuci, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură de porc cu umplutură de cârnați, fructe și nuci, Umplutură De Smochine Și Nuci De Pin, și Umplutură de fructe și nuci de iarnă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Pregătiți o formă de tort cu formă de arc de 18-20 cm.
Încălziți uleiul și untul și prăjiți ușor șalotele și țelina timp de 5 minute, fără a le colora. Sfat într-un castron și se adaugă pesmetul, cârnațicarne, nuci, coaja de portocala si salvie.
Adăugați mult piper și puțină sare, dacă utilizați, și amestecați împreună cu mâinile.
Adăugați oul, apoi amestecați bine.
Aranjați feliile de slănină în cositor, lăsând o bandă de 5 cm pe bază, apoi așezați-le în jurul părților laterale ale cositorului și lăsați excesul să atârne peste margine. Umpleți cu grijă cositorul cu amestecul de umplutură, nivelându-l deasupra. Îndoiți slănina peste partea superioară a umpluturii, adunând și răsucind capetele liber în centru. Împrăștiați peste nucile rămase, presându-le ușor.
Puneți cositorul pe o foaie de copt pentru a prinde orice sucuri care scapă, apoi coaceți timp de 40-45 de minute până când blatul este auriu. Se răcește în staniu timp de 10 minute, apoi se scoate pe o farfurie de servire și se împrăștie cu pătrunjel.
Tăiați în pene pentru a servi.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "