Tort de sifon portocaliu cu gem de rubarbă

Tort de sifon portocaliu cu gem de rubarbă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de sifon portocaliu cu gem de rubarbă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 454 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 91 de cenți pe porție. Un amestec de zahăr, suc de portocale, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Șifon Cu Rubarbă De Căpșuni, Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, și Tort de sifon portocaliu cu umplutură portocalie și bezea.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, aduceți zahărul și sucul de portocale la fierbere la foc moderat, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați trei sferturi din rubarbă și coaja de portocală și fierbeți, amestecând, până când rubarba se înmoaie și se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
3
Adăugați restul de rubarbă și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
4
Lasă să se răcească.
5
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Într-un castron, cernem împreună făina, praful de copt și sarea. Într-un castron mare, bateți gălbenușurile cu 1 1/2 căni de zahăr și coaja de portocală la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute. Bateți treptat în ulei. Lucrând în loturi, pliați alternativ amestecul de făină și sucul de portocale, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Într-un castron mare, bateți albușurile cu crema de tartru până se formează vârfuri foarte moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați restul de 1/4 cană de zahăr și bateți până se formează vârfuri ferme și lucioase. Îndoiți o treime din albi în aluatul de tort până se încorporează, apoi pliați în albii rămași până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
9
Răzuiți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci, cu fundul detașabil și neteziți ușor partea superioară. Atingeți tigaia o dată pentru a elibera orice buzunare de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Coaceți tortul în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 30 de minute sau până când partea superioară revine când este ușor apăsată. Răsturnați tigaia pe un borcan și lăsați-o să se răcească în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
11
Rulați un cuțit subțire de metal între tort și părțile laterale ale tigaiei pentru a slăbi. Răsturnați tortul pe o farfurie de tort și serviți cu gemul de rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista