Tort de portocale și zmeură Todd

Tortul de portocale și zmeură al lui Todd ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 537 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 2 minute. Un amestec de suc de portocale fără pulpă, ulei vegetal, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Tort înger de ciocolată cu conținut scăzut de grăsimi cu sos de zmeură-portocală, Geraldine-Cran-tort de cafea cu smântână cu zmeură portocalie, și Tort de condimente portocalii cu umplutură de Cran-zmeură și glazură de fasole de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru tort: aranjați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt și făină fundul și părțile laterale ale 2 tigăi antiaderente, rotunde de 8 inci, de copt. Pune deoparte.
În vasul unui mixer de suport, prevăzut cu un atașament de măturică, combinați amestecul de tort și coaja de portocală.
Se amestecă timp de 20 de secunde la viteză mică până se încorporează coaja.
Adăugați sucul de portocale, albușurile de ou și uleiul vegetal. Amestecați la viteză mică timp de 30 de secunde. Măriți viteza la mediu și bateți timp de 2 minute, răzuind fundul și părțile laterale ale bolului cu o spatulă, după cum este necesar. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite și coaceți până când este auriu și un tester de tort introdus în centrul prăjiturilor iese curat, aproximativ 30 până la 32 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți tigăile pe un suport de sârmă timp de 15 minute. Întoarceți prăjiturile pe un suport de sârmă și lăsați să se răcească complet, aproximativ 1 oră.
Pentru înghețare: în vasul unui mixer de suport, prevăzut cu un accesoriu pentru palete, bateți împreună untul și creme fraiche la viteză mare până la neted, aproximativ 10 secunde. Cu mașina funcționând la viteză medie-mică, adăugați treptat zahărul pudră până când este încorporat.
Adăugați gemul de zmeură și creșteți viteza la mare. Bateți până când glazura este netedă și răspândită, adăugând apă, câte 1 linguriță odată, dacă este necesar.
Pentru a asambla tortul: aranjați 1 strat de tort, cu fața plată în sus, pe un suport pentru tort. Folosind o spatulă, întindeți un strat subțire de glazură deasupra lăsând o margine de 1/2 inci.
Întindeți 1/4 cană de gem de zmeură deasupra glazurii. Aranjați celălalt strat de tort deasupra. Folosind o spatulă, înghețați partea superioară și părțile laterale ale tortului. Decorați cu zmeură proaspătă.
Tăiați tortul în pene cu un cuțit ușor umed și serviți.
Păstrați tortul într-un recipient din plastic în frigider. Lăsați tortul refrigerat să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire.