Tort De Nucă De Cocos-Morcov
Tortul cu nucă de cocos-morcov ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 167 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați coconut, Betty rich & creamy vanilla frosting, Betty carrot cake mix și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 18 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 12%. Rețete similare includ Tort De Morcovi Cu Nucă De Cocos, Tort De Morcovi Cu Nucă De Cocos, și Tort De Morcovi Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.unsoare și făină tigaie cu tub canelat de 12 căni sau pulverizați cu spray de copt cu făină. Într-o tigaie puțin adâncă, răspândiți nuca de cocos.
Coaceți descoperit 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc. Rezervați 2 linguri de nucă de cocos prăjită pentru garnitură.
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie. Îndoiți nuca de cocos prăjită rămasă în aluat.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaia cu tub canelat. Se răcește 15 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mic cu microunde, glazura cu microunde neacoperită pe mediu (50%) 15 secunde.
Stropiți glazura deasupra tortului.
Se presară cu nucă de cocos prăjită rezervată.
Tăiați tortul cu cuțit zimțat. Depozitați ușor acoperit.