Această rețetă face 12 porții cu 527 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ulei de canolan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Morcovi De Modă Veche, Tort De Morcovi De Modă Veche, și Tort alimentar Devil de modă veche (tort Mix Doctor) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați ouăle, zahărul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați făina, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea și nucșoara; bateți în amestecul de ouă. Se amestecă morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Grăsime De Porc înapoi
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Se toarnă în două unse și presărat cu faina 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Coaceți la 350 de minute timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Pentru înghețare, într-un alt castron mare, unt de cremă și cremă de brânză până la lumină și pufos. Bate în vanilie. Bateți treptat în zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați suficient lapte pentru a obține consistența dorită de răspândire. Rezervați 1/2 cană glazură pentru decorare, dacă doriți. Amestecați nucile în glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
7
Imprastiati glazura între straturi și peste partea de sus și părțile laterale ale tort. Dacă decorați tortul, nuanțați 1/4 cană rezervată glazură portocaliu și 1/4 cană verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
3 Bețișoare De Covrig
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Tăiați o gaură mică în colțul de patiserie sau pungă de plastic; introduceți #7 sfat rotund de patiserie. Umpleți punga cu glazură portocalie. Pipe doisprezece morcovi pe partea de sus a tort, astfel încât fiecare felie va avea un morcov. Folosind vârful de patiserie cu frunze # 67 și glazura verde, țeava o frunză în partea de sus a fiecărui morcov.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Grăsime De Porc înapoi
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2