Tort De Morcovi
Tortul de morcovi este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 560 calorii. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 196 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, morcovi, nuci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Morcov tort foaie tort cu ananas crema de branza glazura, și Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară de Caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu tub de 9 sau 10 inch.
Combinați zahărul, făina, sarea, scorțișoara, sifonul, uleiul. Cu un mixer electric bateți ouăle pe rând. Se amestecă morcovii și nucile.
Se toarnă aluatul în tava de copt pregătită.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 1 oră și 20 de minute. Notă: Acest tort poate fi făcută în două 9 inch strat tort Tigăi doar schimba timpul de coacere la 40 de minute.
Pentru a face glazura: cu un mixer electric amestecați crema de brânză și smântână.
Adăugați zahărul de vanilie și cofetarii. Glazura poate fi răspândită și un tort încă cald.