Tort de lire Espresso cu afine și nuci pecan

Tort de lire Espresso cu afine și nuci pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de lire Espresso cu afine și nuci pecan. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 615 calorii, 6g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de zahăr pudră, cafea instant, făină nealbită pentru toate scopurile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată-Espresso Lira Tort Trufe, Tort de zahăr brun și ciocolată cu glazură de arțar - Espresso, și Tort de zahăr brun și ciocolată cu glazură de arțar - Espresso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Unt 9 x 5 x 3 inci tigaie metalică. Tigaie de praf cu făină, atingând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Bateți făina, amidonul de porumb, scorțișoara, praful de copt și 1/4 linguriță de sare într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți ouăle și vanilia într-un castron mic pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți untul, zahărul, zahărul brun și 1 lingură de pudră espresso într-un castron mare până la pufos, 2 până la 3 minute. Cu mixerul în funcțiune, adăugați treptat amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Zahăr BrunZahăr Brun
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați amestecul de făină în 2 adaosuri, bătând la viteză mică doar pentru a amesteca după fiecare adăugare. Bateți aluatul 30 de secunde la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Adăugați 3/4 cană de nuci pecan și 3/4 cană de afine; bate doar pentru a încorpora uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Nuci PecanNuci Pecan
6
Transferați aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți tortul până când blatul este auriu și scobitoarea introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră 10 minute. Se răcește în tigaie pe raft 5 minute. Inversați tortul; scoateți tigaia. Întoarceți tortul cu partea superioară în sus; se răcește pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Se amestecă zahărul pudră, laptele și 2 lingurițe de pudră espresso într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Zahăr PudrăZahăr Pudră
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Întindeți glazura deasupra tortului, permițând unora să picure pe părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Presărați 1/4 cană de nuci și 1/4 cană de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
NuciNuci
11
Lăsați să stea până când glazura se întărește, aproximativ 20 de minute. Faceți înainte: se poate face cu 5 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista