Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de lire Espresso cu afine și nuci pecan. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 615 calorii, 6g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de zahăr pudră, cafea instant, făină nealbită pentru toate scopurile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată-Espresso Lira Tort Trufe, Tort de zahăr brun și ciocolată cu glazură de arțar - Espresso, și Tort de zahăr brun și ciocolată cu glazură de arțar - Espresso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Unt 9 x 5 x 3 inci tigaie metalică. Tigaie de praf cu făină, atingând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Bateți făina, amidonul de porumb, scorțișoara, praful de copt și 1/4 linguriță de sare într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateți ouăle și vanilia într-un castron mic pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți untul, zahărul, zahărul brun și 1 lingură de pudră espresso într-un castron mare până la pufos, 2 până la 3 minute. Cu mixerul în funcțiune, adăugați treptat amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Zahăr Brun
Vanilie
Unt
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
4
Adăugați amestecul de făină în 2 adaosuri, bătând la viteză mică doar pentru a amesteca după fiecare adăugare. Bateți aluatul 30 de secunde la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Adăugați 3/4 cană de nuci pecan și 3/4 cană de afine; bate doar pentru a încorpora uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Nuci Pecan
6
Transferați aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți tortul până când blatul este auriu și scobitoarea introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră 10 minute. Se răcește în tigaie pe raft 5 minute. Inversați tortul; scoateți tigaia. Întoarceți tortul cu partea superioară în sus; se răcește pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Tigaie
8
Se amestecă zahărul pudră, laptele și 2 lingurițe de pudră espresso într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Zahăr Pudră
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Întindeți glazura deasupra tortului, permițând unora să picure pe părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
10
Presărați 1/4 cană de nuci și 1/4 cană de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Nuci
11
Lăsați să stea până când glazura se întărește, aproximativ 20 de minute. Faceți înainte: se poate face cu 5 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.