Tort De Lire
Pound tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 602 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, extract de vanillan, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Tort De Migdale De Anul Nou (Tort De Noroc), Tort Super-Umed Se Amestecă Lămâie Lira Tort, și Tort De Șase Ouă.
Instrucțiuni
Aranjați un suport în mijlocul cuptorului și încălziți la 350 de grade F.
Înveliți o tigaie cu tub de aluminiu de 10 inci sau 2 tigăi (9 pe 5 inci) cu 1 lingură de unt și praf cu 2 linguri de făină.
Crema împreună restul de 16 uncii de unt și zahărul în vasul unui mixer stand timp de 5 minute la viteză medie, folosind atașamentul cu zbaturi. Opriți-vă o dată pentru a răzui părțile laterale ale bolului cu o spatulă. Cu mixerul care rulează la cea mai mică viteză, adăugați ouăle, câte 1 pe rând, asigurându-vă că fiecare ou este complet încorporat înainte de a adăuga următorul. Din nou, oprindu-se o dată pentru a răzui părțile laterale ale bolului. Acest lucru va dura aproximativ 3 minute și amestecul poate părea coagulat.
Adăugați vanilia și sarea și bateți la viteză medie timp de 30 de secunde.
Cu mixerul la cea mai mică viteză, adăugați făina în 3 tranșe, asigurându-vă că fiecare porție este complet încorporată înainte de a adăuga următoarea. După adăugarea finală, răzuiți părțile laterale ale bolului și apoi bateți timp de 30 de secunde la viteză medie până aproape netedă.
Scoateți aluatul în tigaia pregătită, împărțind uniform dacă folosiți 2 tigăi.
Coaceți timp de 1 oră sau până când temperatura internă atinge 210 grade F pe un termometru citit instantaneu. Crusta va fi maro aurie și va răsări înapoi atunci când este apăsată, dar fisura din jurul centrului va apărea umedă.
Scoateți tortul din cuptor într-un suport de răcire timp de 10 minute.
Scoateți tortul din tigaie și răciți-l pe raft. Păstrați tortul pe suportul acoperit cu un prosop de ceai timp de până la 3 zile.