O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 818 calorii. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, untul, gelatina de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort alimentar Lemon Angel umplut cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, Tort de lamaie cu crema de lamaie sau sos de zmeura, și Tort De Zmeură Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru cașul de lămâie, într-o cratiță grea, bateți ouăle și zahărul. Se amestecă sucul de lămâie, untul și coaja de lămâie. Gatiti si amestecati la foc mediu-mic timp de 15 minute sau pana cand amestecul se ingroasa si ajunge la 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Caș De Lămâie
Coaja De Lamaie
Unt
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se răcește timp de 10 minute. Acoperiți și răciți timp de 1-1/2 ore sau până se îngroașă.
3
Pentru tort, Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Într-un castron mic, dizolvați gelatina în apă clocotită; se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Într-un castron mare, crema bate untul, uleiul și 1-1/2 căni de zahăr până se omogenizează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în amestec de gelatină, suc de lămâie, coajă de lămâie și extracte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Gelatină
Ouă
7
Combinați făina, praful de copt și sarea; se adaugă la amestecul de unt alternativ cu laptele, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
8
Se toarnă în trei unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
9
Coaceți la timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
10
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați concentratul de limonadă și zahărul rămas. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 2 minute sau până când zahărul este dizolvat, amestecând ocazional. Faceți găuri în prăjituri calde cu o furculiță; turnați amestecul de limonadă peste prăjituri. Se răcește cu 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Limonadă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
11
Pentru îngheț, într-un castron mare, bateți crema de brânză și untul până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Glazura
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Adăugați zahărul cofetarilor, sucul de lămâie, coaja de lămâie și vanilia; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Vanilie
13
Pentru asamblare, așezați un strat de tort pe o farfurie de servire; se întinde cu 6 linguri de gem de zmeură. Repet. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De Zmeură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
14
Întindeți aproximativ 1/2 cană de caș de lămâie deasupra tortului (salvați cașul rămas pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Întindeți glazura pe părțile laterale ale tortului și pipetați o margine de coajă de-a lungul marginilor superioare și inferioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
16
Garnisiți cu zmeură, dacă doriți. Se răcește 1 oră.