Tort de lămâie cu cremă de unt proaspătă de zmeură

Tort de lămâie cu cremă de unt proaspătă de zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu lămâie cu cremă de unt proaspătă de zmeură. O porție conține 688 calorii, 10g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 259 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, amidon de porumb, făină de tort și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Prăjituri cu lămâie pentru bebeluși cu cremă de unt proaspătă de zmeură, Tort De Aniversare Cu Lămâie Cu Cremă De Unt De Zmeură, și Tort alimentar Lemon Angel umplut cu caș de lămâie și zmeură proaspătă.

Instrucțiuni

1
Înveliți ușor două tigăi rotunde de 9 inci cu spray de copt. Căptușiți fundul cu hârtie pergament și acoperiți din nou cu spray de copt. Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
În robotul de bucătărie, pulsați coaja de lămâie și 1 1/2 căni de zahăr până când nu rămân fire de coajă. (A Se Vedea Notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și zahărul de lămâie împreună într-un castron mare. Într-un castron mediu separat, amestecați untul topit, laptele, sucul de lămâie, uleiul, gălbenușurile de ou și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Zahăr De LămâieZahăr De Lămâie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
În bolul mixerului în picioare sau al bolului mare, bateți albușurile de ou cu atașament de tel la viteză medie până se formează vârfuri moi, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide, cu 1 până la 2 minute mai mult. Dacă ați folosit bolul mixerului standului, transferați albii într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Așezați amestecul de făină într-un vas de mixer acum gol. Cu atașament măturică și mixer la viteză mică, se toarnă treptat în amestec lichid și se amestecă până când ingredientele sunt aproape complet combinate, 15 până la 30 de secunde. Răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc. Creșteți viteza la mediu și amestecați până se omogenizează, aproximativ 20 de secunde. Îndoiți albușurile de ou și împărțiți aluatul în mod egal între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Coaceți până când testerul introdus în centrul prăjiturilor iese curat, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Transferați prăjiturile în rafturile de răcire și răciți 10 minute în tigăi. Întoarceți prăjiturile direct pe rafturi, apoi întoarceți-le astfel încât vârfurile să fie orientate în sus. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
8
Pregătiți crema de unt când tortul este răcit.
9
Așezați 6 uncii de zmeură și 2 linguri de zahăr în robotul de bucătărie și pulsați până se omogenizează. Se strecoară într-o cratiță mică și se amestecă în amidon de porumb. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se fierbe la foc mediu-mic până se îngroașă și se reduce la aproximativ 3 linguri, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Se transferă în castron și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Se amestecă restul de 1 1/4 căni de zahăr și apă într-o cratiță medie cu fund greu la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți siropul până când se înregistrează 238-240 F pe termometrul pentru bomboane, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
12
În timp ce siropul fierbe, bateți albușurile cu atașare la tel la viteză medie până se formează vârfuri moi, 2 până la 3 minute. Când siropul atinge temperatura, cu mixerul care rulează la viteză medie-mare, adăugați-l încet și cu grijă la albușurile de ou. Bateți până când în afara bolului este rece la atingere și albii sunt groși și lucioși, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
13
Cu mixerul la viteză medie, adăugați unt, câte o bucată. Bateți până devine ușor și pufos, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Adăugați sirop de zmeură și vanilie și amestecați până se combină, aproximativ 30 de secunde. Alegeți 20 de zmeură pentru garnitură și pliați—le pe cele rămase cu o spatulă de cauciuc-este bine să fie zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
15
Pentru a asambla, așezați o rundă de tort pe vasul de servire sau suportul pentru tort și întindeți cu aproximativ 2 căni de cremă de unt. Se acoperă cu a doua rundă de tort și părțile de îngheț și partea superioară a tortului cu cremă de unt rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
16
Se ornează cu zmeură rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista