Tort De Gărgăriță

Tort De Gărgăriță
Reteta tort gărgăriță ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 2 ore și 40 de minute. Această rețetă servește 12 și costă 67 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 350 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați glazură de vanilie bătută, marshmallow, lemn dulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Gărgăriță, Tort de gărgăriță și Cupcakes, și Aperitive Gărgăriță pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Se unge cu generozitate vasul rotund termorezistent de 2 litri cu scurtare; ușor făină. Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă sau albușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ScurtareaScurtarea
Amestec De TortAmestec De Tort
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Se toarnă aluatul în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părții bolului pentru a slăbi tortul; scoateți din bol în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
CuțitCuțit
BolBol
4
Pe placa de servire, așezați tortul, cu partea rotunjită în sus, tundând fundul, dacă este necesar. Într-un castron mic, amestecați 1/2 cană de glazură și culoarea neagră a alimentelor până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă glazura rămasă și culoarea roșie a alimentelor până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
GlazuraGlazura
6
Întindeți glazura roșie pe două treimi din tort; se presară cu zahăr roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
ZahărZahăr
7
Răspândiți glazura neagră pe restul de o treime din tort pentru cap.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Așezați glazura neagră rămasă în punga de decorare prevăzută cu vârf rotund mic. Aripi de țeavă și puncte pe porțiunea de tort cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Aripi De PuiAripi De Pui
9
Adăugați bucăți de marshmallow pentru ochi; pupile de țeavă cu glazură neagră. Țeavă roșie glazură pentru gură. Introduceți bucăți de lemn dulce în tort pentru antene. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
GlazuraGlazura
Bomboane InteligenteBomboane Inteligente
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista