Tort de fructe / cremă de grâu: Presnitz / Budino di Avena
Tort de fructe / cremă de grâu: Presnitz / Budino di Avena necesită aproximativ 3 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.85 pe portie, veți obține un desert care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 738 calorii. Mergeți la magazin și ridicați coacăze, zahăr, stafide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Tort de fructe / cremă de grâu: Presnitz / Budino di Avena, AVENA DRINK (AVENA COLOMBIANA), și Tort Budino Cu Ciocolată Rose Pistola.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați făina, untul, 1 ou, 1 gălbenuș, zahărul, frământați amestecul și formați amestecul într-o bilă. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron separat, combinați 1 gălbenuș de ou, stafidele, nucile, nucile de pin, cojile confiate, firimiturile de pâine, cuișoarele, nucșoara și scorțișoara și amestecați bine. Se lasă deoparte 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Rulați aluatul la 1/4 inch grosime cu un sucitor și așezați umplutura de nuci și fructe în mijlocul aluatului. Îndoiți aluatul în jumătate, ciupiți marginile și periați exteriorul aluatului cu gălbenușul rămas, bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Coaceți în cuptor timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Așezați merele într-o caserolă, făcând o fântână în centrul bucăților. Umpleți fântâna cu marmellata, presărați merele cu zahărul, punctați cu untul și coaceți la cuptor pentru 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Resturi Proaspete
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Într-o cratiță cu fundul greu, combinați zahărul și 1 cană de apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Adăugați coacăzele și sarea și gătiți la foc mare timp de 20 de minute, până când boabele sunt fragede, dar nu se destramă și lichidul s-a redus la o consistență siropoasă.