Tort de dovlecei-Pecan cu glazură de brânză cremă
Această rețetă servește 10 și costă 88 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 475 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, dovlecel grosier, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu morcovi, dovlecei cu arțar și cremă de brânză glazură de zahăr brun acoperită cu un Pecan confiat, Tort de ananas Pecan cu glazură de brânză cremă, și Tort de banane cu glazură de brânză cremă de Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. Linia de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 inci, cu hârtie pergament. Înveliți hârtia pergament cu spray antiaderent.
Bateți făina, praful de copt, sarea grosieră, scorțișoara, ghimbirul și nucșoara într-un castron mediu pentru a se amesteca bine.
Bateți uleiul, zahărul, ouăle și vanilia într-un castron mare pentru a se amesteca bine; pliați în amestecul de făină, apoi dovlecelul ras și nucile pecan.
Transferați aluatul de tort în tigaia pregătită.
Coaceți tortul până când testerul este introdus încentrul iese curat, aproximativ 45 de minute.Tort rece complet în tigaie pe raft, aproximativ 1 oră.
Tăiați în jurul laturilor tigaiei pentru a slăbi. Întoarceți tortul pe platou; îndepărtați hârtia pergament.
Folosind mixerul electric, bateți crema de brânză și untul într-un castron mediu până se omogenizează. Bateți zahărul, vanilia și scorțișoara.
Întindeți glazura gros deasupra tortului. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Tăiați tortul în pene și serviți.