Tort de dovleac cu glazură de brânză cremă

Tort de dovleac cu glazură de brânză cremă
Tortul de dovleac cu glazură de brânză cremă este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 710 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți stafide, extract de vanillan, pastă de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort de dovleac cu glazură de brânză cremă, Tort de dovleac cu glazură de brânză cremă, și Tort de dovleac cu glazură de brânză cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru tort:poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți la 177°. Ungeți două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 1 1/2 inci. Linia de jos a tigăi cu hârtie pergament; tigăi de praf cu făină. Cerneti 3 cani de faina si urmatoarele 7 ingrediente intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți atât zaharurile, cât și uleiul într-un castron mare până se combină (amestecul va arăta granulat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând până se amestecă bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Adăugați dovleacul, vanilia și coaja de portocală; bate până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
DovleacDovleac
VanilieVanilie
4
Adăugați amestecul de făină; bate doar până se încorporează. Se amestecă stafidele și 3/4 cană de nucă de cocos. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite. Blaturi netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
StafideStafide
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile

Ingrediente

7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBomboane de porumb, covrigei suplimentari și fursecuri ovale tip sandwich cu ciocolată, umplute cu cremă (întregi și zdrobite)Bomboane de porumb, covrigei suplimentari și fursecuri ovale tip sandwich cu ciocolată, umplute cu cremă (întregi și zdrobite)2Bucăți de caramele Heath Bar1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă1Oreos dublu umplutmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet4251 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.dovleac purdovleac pur2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei chipotle, tocat grosierardei chipotle, tocat grosier1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnucă de cocos îndulcită în fulgi plus suplimentar pentru garniturănucă de cocos îndulcită în fulgi plus suplimentar pentru garnitură2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachet cremă de brânză, temperatura camereipachet cremă de brânză, temperatura camerei12 lingurițe de pudră de usturoirom închisrom închis4maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ambalate) zahăr brun auriu(ambalate) zahăr brun auriu2Bucăți de caramele Heath Barienibahar la solienibahar la sol12 lingurițe de pudră de usturoiscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată2Bucăți de caramele Heath Barghimbir măcinatghimbir măcinat1Bucăți de caramele Heath Barnucșoară măcinatănucșoară măcinată12 lingurițe de pudră de usturoicoaja de portocală rasăcoaja de portocală rasă1Ceapa galbena medie, tocatazahăr pudră (măsurat, apoi cernut)zahăr pudră (măsurat, apoi cernut)1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)1Oreos dublu umplutsare, pentru marginile paharuluisare, pentru marginile paharului3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional103 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm(1 1/4 bastoane) unt nesărat, temperatura camerei(1 1/4 bastoane) unt nesărat, temperatura camerei12 lingurițe de pudră de usturoi(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)1Oreos dublu umplutextract de vanilie sau pastă de vanilieextract de vanilie sau pastă de vanilie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista