Tortul de dovleac cu glazură de brânză cremă este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 710 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți stafide, extract de vanillan, pastă de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort de dovleac cu glazură de brânză cremă, Tort de dovleac cu glazură de brânză cremă, și Tort de dovleac cu glazură de brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru tort:poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți la 177°. Ungeți două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 1 1/2 inci. Linia de jos a tigăi cu hârtie pergament; tigăi de praf cu făină. Cerneti 3 cani de faina si urmatoarele 7 ingrediente intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți atât zaharurile, cât și uleiul într-un castron mare până se combină (amestecul va arăta granulat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
2
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând până se amestecă bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
3
Adăugați dovleacul, vanilia și coaja de portocală; bate până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Dovleac
Vanilie
4
Adăugați amestecul de făină; bate doar până se încorporează. Se amestecă stafidele și 3/4 cană de nucă de cocos. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite. Blaturi netede.