Această rețetă servește 16 și costă 75 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 389 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de zahăr, praf de copt, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Dovleac, Tort De Dovleac, și Tort De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, cremă untul și zahărul până devin ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
3
Combinați făina, praful de copt, scorțișoara, sifonul, sarea, cuișoarele și condimentele pentru plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
4
Într-un castron mic, combinați dovleacul și extractul de rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Rom
Dovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați ingrediente uscate la amestecul cremă alternativ cu amestecul de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
6
Se toarnă într-o tigaie cu tub canelat unsă și făinată cu 12 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se coace la 325 de minute pentru 80-90 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet. Praf cu zahăr de cofetari.