Tort De Desert Cu Ciocolată Cu Dovleac

Tort De Desert Cu Ciocolată Cu Dovleac
Tortul de desert cu ciocolată cu dovleac este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 711 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 608 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, pudră de cacao și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Încercați Ciocolata Dovleac Sex Într-O Tigaie Desert, Desert aproape prea sănătos de Ziua Recunoștinței: tort picant de dovleac și mere Bundt, și Dovleac Churro Cupcakes cu glazură de ciocolată scorțișoară ~ în spatele cortinei Desert provocare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie Bundt de 9 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați făina, pudra de cacao, condimentul de plăcintă cu dovleac, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Într-un castron mare, bateți împreună 3/4 cană de unt, 2 căni de zahăr, mere și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Sos De MereSos De Mere
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă în 1/2 cană smântână grea și dovleac. Se amestecă în amestecul de făină doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
DovleacDovleac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Se întinde uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți 40 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească în tigaie peste un suport de sârmă. Inversați tortul pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Așezați zahărul brun, 1/2 cană de unt și 1/3 cană de smântână grea într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere în timp ce se amestecă pentru a se amesteca până se omogenizează. Gatiti pana se dizolva zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Cremă GreaCremă Grea
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Bateți zahărul cofetarului și stropiți imediat peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate7
Revista