Tort De Condimente Cu Mere-Portocale
Apple-Orange Spice Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 18 porții cu 247 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de coajă de portocală, zahăr, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort Cu Condimente Portocalii, Tort Cu Condimente Portocalii, și Tort De Condimente Cu Portocale Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti tortul, acoperiți o tigaie cu tub de 10 inci cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de făină.
Bateți ouăle într-un castron mare la viteza medie a unui mixer până se spumează; adăugați treptat 1 3/4 căni de zahăr, bătând bine. Lingurați ușor 3 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați 3 căni de făină, praf de copt și următoarele 4 Ingrediente (praf de copt prin nucșoară), amestecând bine cu un tel.
Combinați coaja, sucul, uleiul și vanilia.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ouă alternativ cu amestecul de suc, începând și terminând cu amestecul de făină.
Combinați mărul, 2 lingurițe de zahăr și 1/4 linguriță de scorțișoară.
Se toarnă jumătate din aluat în tigaia pregătită. Aranjați jumătate din amestecul de mere peste aluat, suprapunându-se ușor. Repetați procedura cu amestecul rămas și amestecul de mere.
Coaceți la 375 timp de 1 oră sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 20 de minute. Scoateți cu grijă tortul din tigaie.
Pentru a pregăti glazura, combinați 1/4 cană de zahăr, zară și bicarbonat de sodiu într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu 2 minute sau pana se spumeaza, amestecand continuu.
Stropiți glazura peste tortul cald. Se răcește complet pe raft.