Tort De Ciocolată-Vin Roșu
Ciocolata-Tort de vin roșu este un vegetarian desert. Această rețetă servește 10 și costă 74 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 297 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, pudră de cacao, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort De Ciocolată-Vin Roșu, Tort De Vin Roșu Cu Ciocolată, și Tort De Vin Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Unt și făină o tigaie bundt de 12 cani. Într-un castron, bateți făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Într-un castron mare, folosind un mixer electric portabil, bateți untul cu zahărul la viteză medie-mare până la pufos, 4 minute.
Adăugați ouăle, pe rând, și bateți până se încorporează.
Adăugați vanilia și bateți încă 2 minute. Lucrând în două loturi, pliați alternativ ingredientele uscate și vinul, până când sunt încorporate.
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de 45 de minute, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi întoarceți-l pe un raft; lasa sa se raceasca complet. Pudrați tortul cu zahăr de cofetărie și serviți cu frișcă.