Tort De Ciocolată-Vin Roșu

Tort De Ciocolată-Vin Roșu
Ciocolata-Tort de vin roșu este un vegetarian desert. Această rețetă servește 10 și costă 74 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 297 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, pudră de cacao, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort De Ciocolată-Vin Roșu, Tort De Vin Roșu Cu Ciocolată, și Tort De Vin Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Unt și făină o tigaie bundt de 12 cani. Într-un castron, bateți făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
BatetiBateti
BolBol
3
Într-un castron mare, folosind un mixer electric portabil, bateți untul cu zahărul la viteză medie-mare până la pufos, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați ouăle, pe rând, și bateți până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Adăugați vanilia și bateți încă 2 minute. Lucrând în două loturi, pliați alternativ ingredientele uscate și vinul, până când sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
VinVin
6
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de 45 de minute, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi întoarceți-l pe un raft; lasa sa se raceasca complet. Pudrați tortul cu zahăr de cofetărie și serviți cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Revista