Această rețetă face 8 porții cu 637 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 226 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, ulei vegetal, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Gheață Cu Piersici, Tort de gheață cu ghimbir-mascarpone, și Tort De Gheață Cu Dovleac Cu Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. Acoperiți ușor tigaia cu formă de arc cu spray de copt. Tapetați fundul cu hârtie pergament și acoperiți din nou ușor cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Cerneti faina de tort, pudra de cacao, 1/2 cana zahar, praful de copt si ghimbirul peste bucata de hartie pergament. Cerne amestec, încă o dată, în castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Hârtie De Orez
Făină De Tort
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile de ou, uleiul și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Lindt, Pentru Bucle De Ciocolată
Căpșuni La Picior
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
4
Se adaugă la amestecul de făină și se amestecă împreună până se combină (amestecul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
5
Adăugați apă fierbinte și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
6
Într-un bol separat de amestecare curat și uscat sau într-un bol de mixer, bateți albușurile de ou și sarea cu atașare la tel la viteză medie până se formează vârfuri moi, aproximativ 2 minute. Creșteți viteza la mediu-mare și adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr; continuați să bateți până se formează vârfuri ferme, lucioase (dar nu uscate), cu 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Un Praf Mare De Sare Fină
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
7
Se amestecă 1/3 de albușuri de ou în aluat de tort până se combină bine. Cu spatula de cauciuc, pliați ușor albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită și întindeți-l uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Coaceți până când testerul de tort introdus în centrul tortului iese curat, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Transferați în raftul de răcire și răciți tortul în tigaie timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Eliberați sprinfgform, inversați tortul pe tăbliță sau farfurie, îndepărtați fundul formei de arc și îndepărtați pergamentul. Inversați tortul (astfel încât partea superioară să fie orientată în sus) pe raftul de răcire și răciți complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Bitul De Copt Portocaliu M&m
12
Cu cuțitul zimțat, tăiați tortul în jumătate. Reasamblați forma arcului.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
13
Așezați stratul inferior de tort în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Combinați gelatina și apa într-un castron mic și lăsați să se înmoaie timp de 5 minute. Cuptor cu microunde timp de 30 de secunde și se lasă să se răcească la temperatura camerei, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Break gingersnaps în bucăți și locul în sac mare cu fermoar de blocare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Gingersnap
3
Așezați punga pe prosopul de bucătărie și bateți cu ciocanul până când gingersnaps sunt rupte în bucăți medii și mici (fursecurile nu trebuie pulverizate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Gingersnap
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Pulsați piersici, ghimbir, 1/4 cană zahăr și vanilie în blender sau robot de bucătărie până când sunt complet purificate. Se strecoară într-un castron mare. Se amestecă ghimbirpiese de nap.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Căpșuni La Picior
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
5
Se amestecă restul de 1 cană de zahăr, apă și sirop de porumb într-o cratiță medie cu fund greu la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți siropul până când se înregistrează 238 km f pe termometrul pentru bomboane, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
6
În timp ce siropul fierbe, cu mixerul electric prevăzut cu Atașament pentru tel, bateți albușurile de ou și sarea cu Atașament pentru Tel pe vârfuri moi de viteză medie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
7
Când siropul atinge temperatura, cu mixerul care rulează la viteză medie-mare, se toarnă încet și cu grijă în albușuri de ou. Bateți până când în afara bolului este rece la atingere și albii sunt groși și lucioși, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
8
Adăugați gelatină și bateți doar pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
9
Se amestecă 1/3 de bezea în amestec de piersici. Cu spatula de cauciuc, pliați în bezea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Răzuiți bezea peste tort în formă de primăvară și neteziți blatul. Aranjați partea superioară a tortului peste bezea. Congelați până la setare, cel puțin 6 ore.
11
Pentru glazura și asamblarea ciocolatei: aduceți smântâna și siropul de porumb la foc mic într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De Ciocolată
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
12
Se ia de pe foc.
13
Adăugați ciocolată și bateți până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
14
Aranjați tortul pe raftul de răcire setat în interiorul foii de copt cu ramă.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&m
15
Întindeți 1 cană glazură deasupra și părțile laterale ale tortului cu spatula offset. Congelați până când glazura este aproape setată, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
16
Se toarnă glazura rămasă peste tort, și de lucru rapid, părți netede și de sus. Apăsați gingersnaps în perimetrul de tort. Congelați până la setare, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Gingersnap
Dressing Japonez De Susan Preparat
17
Rulați un cuțit mare sub apă fierbinte până când lama este caldă. Tort uscat și felie. Pentru o feliere ușoară și curată, repetați procedura cu fiecare tăietură.