Tort De Ciocolată Cu Ocazie Specială

Tort De Ciocolată Cu Ocazie Specială
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată cu ocazii speciale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 674 calorii. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată semidulce, bicarbonat de sodiu, praf de copt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 29%. Tort Alb Cu Ocazie Specială, Tort Cu Strat De Portocale Cu Ocazie Specială, și Salată De Ocazie Specială sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați cacao și apă; pus deoparte. Într-un castron mare, smântână unt și zahăr până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
CremăCremă
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea; se adaugă la amestecul cremos alternativ cu amestecul de cacao, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Se toarnă în trei unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se coace la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Pentru ganache, puneți ciocolata într-un castron mic. Într-o cratiță mică, grea, la foc mic, aduceți smântâna și zahărul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
7
Se toarnă peste ciocolată; bateți ușor până se omogenizează. Se da la frigider 35-45 de minute sau pana cand ganache incepe sa se ingroase, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Pentru îngheț, într-un castron mare, bateți untul până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați zahărul cofetarilor, cacao, lapte și vanilie; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
LapteLapte
10
Așezați un strat de tort pe o farfurie de servire; se întinde cu 1 cană glazură. Se acoperă cu al doilea strat și 1 cană ganache; se presară cu 1/2 cană migdale. Se acoperă cu al treilea strat; partea superioară a înghețului și părțile laterale ale tortului. Ganache cald până se toarnă; se toarnă peste tort, permițând unora să drapeze părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
MigdaleMigdale
Borcan Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, NescurcateBorcan Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate
11
Se presară cu migdalele rămase. Se dă la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul de ciocolată funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista