Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată cu ocazii speciale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 674 calorii. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată semidulce, bicarbonat de sodiu, praf de copt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 29%. Tort Alb Cu Ocazie Specială, Tort Cu Strat De Portocale Cu Ocazie Specială, și Salată De Ocazie Specială sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați cacao și apă; pus deoparte. Într-un castron mare, smântână unt și zahăr până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pudră De Cacao
Cremă
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea; se adaugă la amestecul cremos alternativ cu amestecul de cacao, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Se toarnă în trei unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se coace la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Pentru ganache, puneți ciocolata într-un castron mic. Într-o cratiță mică, grea, la foc mic, aduceți smântâna și zahărul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
7
Se toarnă peste ciocolată; bateți ușor până se omogenizează. Se da la frigider 35-45 de minute sau pana cand ganache incepe sa se ingroase, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Pentru îngheț, într-un castron mare, bateți untul până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Adăugați zahărul cofetarilor, cacao, lapte și vanilie; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Vanilie
Pudră De Cacao
Lapte
10
Așezați un strat de tort pe o farfurie de servire; se întinde cu 1 cană glazură. Se acoperă cu al doilea strat și 1 cană ganache; se presară cu 1/2 cană migdale. Se acoperă cu al treilea strat; partea superioară a înghețului și părțile laterale ale tortului. Ganache cald până se toarnă; se toarnă peste tort, permițând unora să drapeze părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Migdale
Borcan Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate
11
Se presară cu migdalele rămase. Se dă la frigider până la servire.
Tortul de ciocolată funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.