Zucchini Chocolate Chip Tort necesită în jurul valorii de 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 352 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 15. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână lapte, ulei vegetal, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 15%. Încercați Tort De Dovlecei Cu Ciocolată, Tort De Gustare Cu Ciocolată Cu Dovlecei, și Ciocolata Chip Tort cu ciocolata Chip Cookie aluat glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Combinați făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și praful de copt într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă laptele și oțetul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se lasă să stea 5 minute pentru a acru laptele. Bateți untul, zahărul, uleiul vegetal, ouăle și extractul de vanilie. Se amestecă ingredientele lichide în amestecul de făină până se combină. Îndoiți dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Ulei Vegetal
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Lapte
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se presară cu chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 45 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.