Tort De Ciocolată Albă-Zmeură
Tortul cu ciocolată albă-zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 138 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 28. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 28 de minute. Mergeți la magazin și ridicați gem de zmeură, lapte, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Zmeură Cu Ciocolată Albă, Tort De Ciocolată Albă Cu Zmeură, și Tort Cu Cremă De Ciocolată Albă Cu Zmeură.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Ungeți și făinați Tigăi rotunde de 2 (9 inci); pus deoparte. Ciocolată cu microunde și unt în castron cu microunde mediu la 2 min. sau până când untul este topit. Se amestecă până când ciocolata se topește complet; se răcește ușor.
Bateți amestecul de tort, laptele, ouăle, vanilia și amestecul de ciocolată într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează bine.
Se toarnă în tigăi pregătite.
Coaceți 25 până la 28 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Prăjituri răcoroase în tigăi 10 min.; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă. Se răcește complet prăjiturile.
Așezați 1 strat de tort pe farfurie; se întinde cu 2/3 cană glazură de ciocolată albă-cremă de brânză, apoi gem. Acoperiți cu stratul de tort rămas.
Întindeți partea superioară și laterală cu glazura rămasă. Se acoperă cu zmeură chiar înainte de servire.