Tortul de catifea roșie cu zmeură și afine necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 568 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, cremă de brânză, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de Catifea rosie cu zmeura si afine, Rulou De Tort Din Catifea Roșie, și Afine sau zmeură cu smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci. Cerneti faina cernuta, pudra de cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Bateți zeama, colorantul alimentar, oțetul și vanilia într-un castron mic pentru a se amesteca. Folosind mixerul electric, bateți zahărul și untul într-un castron mare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor
Lapte Bătut
Vanilie
Oțet
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
3
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând până se amestecă bine după fiecare adăugare. Bateți ingredientele uscate în 4 adaosuri alternativ cu amestecul de zară în 3 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Ouă
4
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
5
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 27 de minute. Se răcește în tigăi pe rafturi 10 minute. Întoarceți prăjiturile pe rafturi; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Bateți crema de brânză și untul într-un castron mare până se omogenizează. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Vanilie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați zahăr pudră și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
3
Așezați 1 strat de tort, cu partea plată în sus, pe platou.
4
Întindeți 1 cană glazură deasupra tortului. Aranjați 1 coș zmeură și 1/2 Coș afine deasupra glazurii, apăsând ușor pentru a adera. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea plată în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Zmeură
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Aranjați fructele de pădure rămase decorativ deasupra tortului. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Fructe De Padure
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.)