Tortul de cafea Streusel ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 374 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de extract de migdale, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Tort de cafea streusel cu mere (topping streusel pecan), Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil, și Amestec De Tort De Cafea Streusel.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți untul și crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat zahărul, bătând la viteză medie până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până când galbenul dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Cerneti impreuna faina si urmatoarele 3 ingrediente; adăugați la amestecul de unt alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă extractele de vanilie și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Migdale
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
5
Se toarnă aluatul într - o tigaie unsă de 13 x 9 inci; se presară cu topping de firimituri.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Lăsați să se răcească cu 20 de minute înainte de servire.