Tort De Cafea Deluxe

Tort De Cafea Deluxe
Tortul de cafea Deluxe ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 57 de cenți pe porție. O porție conține 376 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, iaurt cu lapte, lapte bătut și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil, Tort De Mâncare Deluxe Angel, și Deluxe Tort Aluat Fudge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: o tigaie de copt de 13 x 9 inci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Pentru topping: tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mediu, combinați nucile, făina, zaharurile, scorțișoara și sarea. Se amestecă pentru a se amesteca. Se amestecă untul. Toppingul ar trebui să formeze aglomerări de nisip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
4
Presărați toppingul pe foaia de copt pentru a-l rupe în aglomerări mai mici. La frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Pentru tortul de cafea: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Folosiți unt pentru a unge bine fundul și părțile laterale ale unei tigaie de 13 pe 9 inci. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
6
În vasul unui mixer electric prevăzut cu atașamentul pentru tel, amestecați untul și zahărul granulat împreună până la galben deschis și neted, 5 până la 8 minute. Alternativ, acest lucru se poate face cu un mixer electric de mână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați ouăle, pe rând, și bateți până când sunt bine integrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
8
Scoateți toppingul din frigider, astfel încât să aibă câteva minute pentru a ajunge la temperatura camerei înainte de coacere. Între timp, cernem împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron separat, amestecați împreună Zara și iaurtul până se omogenizează. Rotiți mixerul la scăzut și alternați, adăugând o parte din amestecul de făină cu o parte din amestecul de smântână. Când totul a fost amestecat, dați părților laterale și fundului vasului o răzuire și amestecați pentru a vă asigura că aluatul este bine integrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
SmântânăSmântână
IaurtIaurt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
9
Transferați aluatul în tigaia unsă, întinzându-l uniform. Presărați liber tortul cu tot toppingul. Aveți grijă să acoperiți întregul vârf.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
10
Puneți tigaia în centrul cuptorului și coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 40 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Scoateți tortul din cuptor și lăsați să se răcească 30 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista