Tort De Cafea Cu Portocale Cu Nuci
Tort de cafea cu portocale cu nuci ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 457 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 238 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână unt, coajă de portocală, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Portocale Cu Nuci, Tort De Cafea Cu Cremă De Nuci, și Tort De Cafea Cu Scorțișoară De Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mic, combinați zahărul granulat, nucile pecan și coaja; pus deoparte. Separați biscuiții.
Așezați aproximativ 3/4 linguriță cremă de brânză în centrul fiecărui biscuit. Îndoiți fiecare biscuit în jumătate peste brânză, apăsând marginile pentru a sigila. Înmuiați biscuiții în unt topit, apoi dragați în amestecul de zahăr granulat.
Așezați biscuiții, cu partea curbată în jos, într-un singur strat în golurile unei tigaie bundt de 12 căni ușor unsă, distanțându-le uniform (nu stivați).
Așezați biscuiții rămași în jurul tubului, umplând orice goluri.
Stropiți orice unt rămas peste biscuiți și presărați cu orice amestec de zahăr rămas.
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute, până se rumenesc. Răsturnați imediat tortul pe un platou de servire.
Combinați zahărul cofetarilor și sucul de portocale, amestecând bine; stropiți glazura peste tortul cald.