Tort De Cafea Cu Fructe Fără Gluten

Tort De Cafea Cu Fructe Fără Gluten
Tortul de cafea cu fructe fără gluten ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 18 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 155 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, lapte, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort de cafea fără Gluten – vârtej de căpșuni sau scorțișoară, Tort De Cafea Cu Vârtej De Fructe, și Tort de cafea fără lactate, fără ouă, fără Gluten, cu Topping de Streusel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.ungeți 1 tigaie (15x10x1-inch) sau 2 tigăi pătrate (9-inch) cu spray de scurtare sau gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele tortului de cafea, cu excepția umpluturii plăcintei, până la amestecare; bate energic 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeura Proaspata Si Stropii Decorative, OptionalZmeura Proaspata Si Stropii Decorative, Optional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Întindeți 2/3 din aluat (aproximativ 2 1/2 căni) în tigaie de 15x10 inci sau 1/3 din aluat (aproximativ 1 1/4 căni) în fiecare tigaie pătrată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Întindeți umplutura de plăcintă peste aluat (umplutura poate să nu acopere complet aluatul). Aruncați aluatul rămas cu linguri pe umplutura de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
5
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Între timp, în castron mic, se amestecă ingredientele glazura pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Stropiți glazura peste prăjitura caldă de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Se servește cald sau rece.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista