Tort De Cafea Cu Cartofi
Tort de cafea de cartofi ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 3 porții cu 977 calorii, 31g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte cald, ouă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Cartofi Dulci, Tort De Cafea Cu Cartofi Dulci-Pecan, și Brioșe Cu Tort De Cafea Cu Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați fulgii de cartofi în apă clocotită.
Lăsați să stea până la călduț, aproximativ 15 minute.
Așezați ingredientele în tigaia mașinii de pâine în ordinea recomandată de producător. Selectați aluat / ciclu Manual; apăsați Start. Amestecarea și prima creștere a aluatului vor fi finalizate în mașina de pâine.
Când aluatul / ciclul Manual este terminat, îndepărtați aluatul și frământați scurt pe o placă făinoasă. Împărțiți aluatul în 3 pâini rotunde și așezați-le în trei tigăi de plăcintă de 8 inci ușor unse. Acoperiți și lăsați să se ridice până la dublarea dimensiunii, aproximativ 60 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mic, combinați 3 linguri de zahăr cu 1/2 linguriță de scorțișoară.
Ungeți pâinile înălțate cu unt topit și presărați cu amestec de zahăr de scorțișoară.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până se rumenesc.