Tort De Cafea Cu Banane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul cu cafea cu banane. Această rețetă face 6 porții cu 199 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, iaurt de soia, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Banane, Tort De Cafea Cu Banane, și Tort De Cafea Pâine Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă semințele de in măcinate cu apa caldă și se lasă deoparte să se îngroașe.
Se amestecă zahărul turbinado și scorțișoara împreună într-un castron mic. Pune deoparte.
Combinați iaurtul de soia, laptele de soia, vanilia și nectarul de agave într-un castron.
Adăugați amestecul de in.
Combinați făina, praful de copt și sarea.
Se toarnă amestecul de iaurt de soia în amestecul de făină și se amestecă doar până se combină.
Se toarnă jumătate din aluat în tigaia pregătită și se întinde pentru a acoperi fundul. Feliați bananele și așezați feliile peste aluat.
Se presara cu jumatate din scortisoara-zahar.
Întindeți aluatul rămas peste banane.
Se presară cu restul de scorțișoară-zahăr.
Coaceți timp de 25 de minute sau până când tortul apare așezat la mijloc. Se lasă să se răcească câteva minute înainte de a tăia în 6 felii și de a servi.