Tort De Brunch Cu Mure

Tort De Brunch Cu Mure
Blackberry Brunch tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 295 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 9. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cereale din tărâțe originale din fibre, zahăr granulat, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Brunch De Duminică: Cizmar De Mure, Tort De Brunch Cu Afine, și Tort De Brunch Cu Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați cerealele într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și zdrobiți cu sucitorul sau ciocanul de carne (sau zdrobiți în robotul de bucătărie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CerealeCereale
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
Pungi ZiplocPungi Ziploc
știft De Rulareștift De Rulare
3
Ungeți cu scurtarea și ușor făina de jos și părțile laterale ale tigaiei pătrate de 9 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină. Într-un castron mic, amestecați ingredientele de topping; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Într-un castron mediu, amestecați împreună 1 1/2 căni de făină, cerealele, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
CerealeCereale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Într-un castron mare, bateți zahărul granulat și untul cu lingura până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați vanilia, coaja de lămâie și oul; bate până devine cremos. Se amestecă iaurtul. Se amestecă amestecul de făină până se omogenizează. Se amestecă ușor 1 cană de mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
VanilieVanilie
IaurtIaurt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
7
Se toarnă în tigaie; se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Presărați topping peste aluat.
9
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
10
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții9
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista