Tort De Boabe De Cacao

Tort De Boabe De Cacao
Tortul de boabe de cacao necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 260 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână zahăr, extract de vanilan, afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Cacao-Morcov Tort cu cacao Crumble, Cacao-Morcov Tort cu cacao Crumble, și Cacao-Boabe Shortcakes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Înveliți fundul de 2 (9 inci) Tigăi rotunde pentru tort cu spray de gătit; căptușiți fundul cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Combinați 2/3 cană de apă, afine, suc de portocale și margarină într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Combinați 1 1/2 căni de zahăr, cacao și făină într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Adăugați amestecul de afine și apă clocotită; se amestecă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
6
Adăugați lichior, vanilie, ciocolată și gălbenușuri de ou; amestecați până se amestecă bine. Puneți aluatul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
(din Cutie)(din Cutie)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
7
Bateți crema de tartru și albușuri de ou la viteza mare a unui mixer până se spumează. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Se amestecă ușor un sfert din amestecul de albus de ou în aluat; pliați ușor amestecul de albus de ou rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
9
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Lăsați să se răcească în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi. Îndepărtați hârtia de ceară; lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
11
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; întindeți cu jumătate de glazură de ciocolată și acoperiți cu alt strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Întindeți glazura rămasă deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista