Tort De Banane Decadent Cu Glazură De Brânză Cremă De Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de banane Decadent cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos. Această rețetă face 10 porții cu 397 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zară, zahăr granulat, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de banane cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos, Tort de nucă de cocos cu banane cu glazură de brânză cremă, și Cupcakes cu tort de morcovi cu banane cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos.
Instrucțiuni
Cernem împreună făina de tort, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos.
Adăugați zahăr granulat și zahăr brun; bate până devine ușor și pufos.
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare. Bateți bananele la viteză mică. Creșteți viteza la mediu și adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină.
Se toarnă aluatul în 2 tigăi rotunde de tort de 9 inci unse și făinate.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturile de sârmă.
Întindeți glazura de brânză cremă de nucă de cocos între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului.