Tort de ananas cu susul în jos de la Dole
Tortul de ananas cu susul în jos de la Dole XV necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 212 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de zahăr brun, cireșe maraschino, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Ananas Cu Susul În Jos Tort, Ananas cu susul în jos tort, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tava de pulverizare cu spray de gătit antiaderent.
Se amestecă împreună margarina topită și zahărul brun în tigaia de tort de 8 inci.
Puneți felii de Ananas în amestecul de zahăr.
Așezați cireșul în centrul fiecărei felii de ananas și în centrul tigaiei.
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului.
Se toarnă aluatul de tort uniform peste ananas.
Coaceți la 350 de grade F, 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Se răcește 5 minute. Slăbiți marginile și întoarceți-le pe platoul de servire.