Tortul cu zmeură cu susul în jos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 9 porții cu 435 calorii, 10g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de amestec de coacere a biscuiților, extract de vanillan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 21%. Rețete similare sunt Tort De Zmeură Cu Susul În Jos, Tort cu prune și zmeură cu capul în jos, și Tort Cu Zmeură-Mango Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
1
Stropiți untul într-o tigaie rotundă de 9"; presărați zahăr deasupra. Aranjați zmeura, capetele deschise, peste amestecul de zahăr; se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Migdale
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
2
Într-un castron, combinați ingredientele rămase, cu excepția garniturii. Bateți cu un mixer electric la viteză medie timp de 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți la 350 de grade timp de 35 până la 40 de minute, până când o scobitoare testează curățarea. Așezați imediat o farfurie de servire rezistentă la căldură cu susul în jos peste tigaie; întoarceți farfuria și tigaia. Lăsați tigaia peste tort timp de un minut pentru a permite amestecului de zahăr să stropească peste tort; scoateți tigaia.