Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu strat de cireșe din Pădurea Neagră. Această rețetă servește 12. O porție conține 596 calorii, 7g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină de tort, extract de vanillan, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Cireșe Din Pădurea Neagră, Tort De Cireșe Din Pădurea Neagră, și tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tortul cu ciocolată: unt și făină 2 (8 inci) Tigăi rotunde pentru tort și preîncălziți cuptorul la 177°. Cerneti impreuna cacao si faina intr-un bol; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Folosind un mixer electric, amestecați ouăle și zahărul. Puneți vasul peste o cratiță cu un centimetru de apă abia fierbinte și bateți constant până când ouăle sunt calde la atingere, aproximativ 2 minute. Întoarceți vasul în mixer și bateți la viteză medie-mare până când ouăle se cvadruplează în volum, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Tigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
3
Bateți vanilia și sarea în amestecul de ouă la viteză medie. Cerneti o treime din amestecul de cacao rezervat deasupra; pliați până se încorporează. Repetați încă de două ori cu amestecul de cacao rămas. Îndoiți untul topit în două părți. Nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Pudră De Cacao
Sare
Ouă
4
Răzuiți ușor aluatul în tigăile pregătite și coaceți până când un tester de tort iese curat, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Lăsați straturile să se răcească în tigăi timp de 10 minute; întoarceți-vă pe rafturi pentru a se răci complet.
6
Umplutura de cireșe dulci: rezervați 1/4 cană suc de cireșe din cireșe, așezând 2 linguri. în fiecare din cele 2 căni mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Cireșe
Cireșe
7
Puneți cireșele și sucul rămas într-o cratiță mică; se amestecă 7 linguri. zahăr, amidon de porumb și sare. Se aduce la fierbere, amestecând; apoi se reduce focul și se fierbe, amestecând, până când amestecul este gros, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Cireșe
Suc
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Se amestecă restul de 2 linguri. zahăr în 1 porție de suc de cireșe rezervat și pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Cireșe
Zahăr
1
Combinați ciocolata și 1/4 cană smântână grea într-un castron mic. Cuptor cu microunde la putere medie timp de 2 minute. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
2
Transferați amestecul într-un castron mare de metal și amestecați în restul de 1 cană smântână și rezervați 2 linguri. suc de cireșe. Se da la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Cireșe
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor la ganache de cireșe refrigerate. Bateți cu un mixer electric până când este pufos și suficient de gros pentru a se răspândi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Vanilie
Cireșe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Glazura cu frișcă: într-un castron mare, răcit, din metal, bateți smântâna, zahărul și vanilia cu un mixer electric până la rigidizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Vanilie
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Ansamblul tortului: folosind un cuțit zimțat, împărțiți fiecare strat de tort în jumătate pentru a face 4 straturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
6
Așezați 1 strat pe un platou.
7
Întindeți deasupra jumătate de umplutură de cireșe dulci; acoperiți cu un al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Stropiți deasupra jumătate din amestecul de suc de cireșe rezervat și apoi acoperiți cu jumătate de ganache de cireșe. Repetați stratificarea cu tort, umplutură de cireșe, tort, suc de cireșe și ganache.