Tort cu strat de biscuiți cu ciocolată

Prajitura cu straturi de biscuiti cu ciocolata ar putea fi o reteta buna pentru a-ti extinde cutia cu retete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 15 g de grăsimi și un total de 519 calorii . Această rețetă servește 16. Pentru 48 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați bicarbonat de sodiu, fulgi de ciocolată demidulci, zahăr de cofetarie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 33% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tort în strat de ciocolată cu Ganache , Tort în strat cu moca cu umplutură de cremă de ciocolată și rom și prăjitură cu ciocolată în tigaie .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți 3 foi mari de copt.
Tăiați trei runde de 10 inci de hârtie de copt și puneți fiecare rundă pe fiecare foaie de copt.
Bateți 1 cană de unt, zahărul brun și zahărul alb împreună într-un castron folosind un mixer electric până devine pufos și neted.
Amestecă ouăle, 2 lingurițe de extract de vanilie, bicarbonat de sodiu și sare în untul cremos până când se combină; se amestecă făina până când aluatul se omogenizează. Îndoiți chipsurile de ciocolată în aluat.
Împărțiți aluatul în 3 părți; apăsați 1 parte pe fiecare rotundă de pergament.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când biscuiții sunt rumeniți și crocanți pe margini și se fixează la mijloc, 15 până la 20 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți complet.
Amestecați untul topit, laptele și 1 linguriță de extract de vanilie într-un castron. Bateți zahărul de cofetă și pudra de cacao într-un castron separat până se combină uniform. Bateți amestecul de unt în amestecul de cacao până când glazura este netedă și se îngroașă.
Curățați hârtia de copt de pe fundul fiecărei runde de biscuiți. Pune deoparte cea mai frumoasă rundă pentru a fi folosită pentru stratul superior.
Întindeți 1/2 glazură pe 1 rundă de fursecuri și acoperiți cu o a doua rundă de fursecuri.
Întindeți glazura rămasă pe a doua rundă de fursecuri și acoperiți cu a treia rundă de fursecuri.