Tort Cu Ouă
Reteta Eggnog fleac tort ar putea satisface pofta scoțian în jurul valorii de 5 ore și 25 de minute. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 208 calorii. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, lapte, env. Knox gelatină, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare sunt Tort Cu Ouă, Fleac De Ouă, și Fleac De Ouă.
Instrucțiuni
Presărați gelatină peste 1-1 / 2 căni de lapte într-o cratiță medie; lasa sa stea 1 min. Gatiti la foc mic 5 min. sau până când gelatina este complet dizolvată, amestecând frecvent.
Adăugați laptele rămas, eggnog, sherry și nucșoară; se amestecă până se omogenizează. Se dă la frigider 1 oră sau până se răcește.
Tăiați crusta de pe tortul de lire; aruncați sau rezervați pentru o altă utilizare.
Tăiați tortul orizontal în 4 felii pe lungime.
Întindeți 3 felii de tort cu gem; stivuiți pentru a reasambla tortul.
Tăiați tortul stivuit transversal în felii de 14 (1/2 inch grosime). Stand 8 felii de tort în jurul partea de 9-inch springform pan; locul felii de tort rămase pe partea de jos a tigaie.
Adăugați amestecul de budincă uscată la amestecul de ouă; bate cu biciul 2 min.
Lăsați să stea 5 min. sau până când amestecul începe să se îngroașe. Lingură în tigaie pregătită. Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm.
Îndepărtați marginea tigaiei înainte de a servi desertul.