Prăjitura cu merișoare și portocale se prepară în aproximativ 55 de minute, de la început până la sfârșit. Această rețetă conține 14 porții, cu 427 de calorii , 5 g de proteine și 24 g de grăsimi fiecare. Pentru 81 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 72 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este oferită de Taste of Home. Un amestec de ouă, maioneză, pudră de gelatină cu merișoare și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este un desert foarte accesibil ca preț. Ținând cont de toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 31% , ceea ce nu este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prăjitură germană cu lămâie și merișoare, alias Zitronenkuchen cu merișoare , Coaste de porc cu suc de merișoare și portocale și Pâine cu banane și merișoare .
Instrucțiuni
1
Într-un bol mare, bateți mixul pentru prăjitură, maioneza, ouăle și sucul de portocale până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De Merișoare
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Pudră De Gelatină De Merișoare
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați în două forme rotunde de copt de 23 cm, unse și tapetate cu făină.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți la 175°C timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Lăsați să se răcească timp de 10 minute; scoateți din tavă pe un grătar metalic pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Pentru umplutură, într-o cratiță mare, aduceți sosul de merișoare și sucul la fierbere; gătiți și amestecați până se omogenizează. Adăugați pudra de gelatină până se dizolvă. Lăsați să se răcească ușor; transferați într-un bol mic. Dați la frigider timp de 30 de minute sau până când amestecul începe să se îngroașe. Încorporați toppingul bătut și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa Linkului
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Pentru glazură, într-un bol mare, bateți crema de brânză până devine pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați crema de bezea și extractul; bateți până la omogenizare. Încorporați toppingul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Cafea Fierbinte Tare Caldă
7
Așezați un strat de tort pe un platou de servire; întindeți jumătate din umplutură. Deasupra, adăugați restul de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Întindeți 2 căni de glazură peste partea de sus și pe lateralele tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Întindeți umplutura rămasă peste partea de sus a tortului până la 2,5 cm de margini. Aplicați glazura rămasă în jurul marginii tortului. A se păstra la frigider.