Tort Cu Felii De Portocale

Tort Cu Felii De Portocale
Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 234 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți amidon de porumb, culoare glazură wilton, glazură de unt de lămâie-portocală și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Tort Cu Felii De Portocale, Portocaliu Felie Pătrat, și Cookie-Uri Cu Felii De Portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti tortul: pregătiți straturile de tort și glazura conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
2
Întindeți glazura Cupei între fiecare strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
3
Întindeți glazura rămasă într-un strat subțire (strat de firimituri) pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului, asigurându-vă că suprafețele sunt foarte netede, umplând orice întreg sau goluri cu glazură. Rezervați 1/3 de fondant (aproximativ 8 uncii); acoperiți și puneți deoparte. Fondantul rămas cu microunde la mare la intervale de 30 de secunde până când se înmoaie și este flexibil. Frământați în colorare (portocaliu și galben auriu) până când se obține culoarea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
4
Rulați pe o suprafață netedă prăfuită ușor cu amidon de porumb până la grosimea inchului. Urmați instrucțiunile pachetului pentru aplicarea fondantului pe tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
5
Pentru a face decorarea feliei portocalii: Fondant rezervat la microunde la intervale mari de 30 de secunde până se înmoaie și flexibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
6
Rulați pe o suprafață netedă prăfuită ușor cu amidon de porumb până la grosimea inchului. Folosind partea superioară a unei tigaie de tort de 8 inci ca ghid, decupați un cerc de 8 inci. Rezervați resturi de fondant. Apăsați în jos pe marginea exterioară a cercului pentru a netezi. Umeziți partea superioară a tortului cu un prosop de hârtie umed. Centrați cercul fondant alb deasupra tortului, apăsând ușor cu fondant mai fin. Pentru a crea ghiduri de secțiune portocalie: frământați împreună resturi de fondant și întindeți o bandă lungă de 9 inci (grosime de 1/8 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
7
Tăiați patru benzi (1/4 inch) și rotiți între degete pentru a rotunji marginile. Umezi și pune peste partea de sus a tort într-o spiță ca moda pentru a crea 8 secțiuni în formă de pană. Diluați câteva pete de culoare glazură (portocaliu și galben auriu) cu 1 lingură de apă. Testați culoarea cu o pensulă mică pe un rest de fondant și reglați culoarea după cum este necesar. Vopsiți secțiuni portocalii începând din interior lucrând spre exterior, lăsând o margine de un inch în jurul marginii exterioare. Folosiți lovituri scurte pentru a semăna cu pulpa portocalie. Îndepărtați cu grijă ghidajele de fondant și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
8
Pentru a face semințe de portocale: Ciupiți opt bile (-inch) din resturi de fondant alb. Aplatizați și alungiți o parte pentru a crea o formă de picătură de lacrimă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Așezați câte o sămânță în fiecare secțiune portocalie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
10
Pentru a face frunze portocalii: nuanțați o bucată mică de fondant alb rezidual cu culoarea verde a frunzelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
11
Rola la 1/8-inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
12
Tăiați o formă de frunză. Scorați frunza cu spatele unui cuțit mic pentru a semăna cu venele. Aranjați pe partea de tort.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista