Tort cu condimente de mere cu glazură de zahăr brun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu condimente de mere cu glazură de zahăr brun. O porție conține 348 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 58 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, bicarbonat de sodiu, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Mere Cu Glazură De Zahăr Brun Caramel, Tort De Mere Și Afine Cu Glazură De Zahăr Brun, și Tort Cu Condimente De Mere Cu Glazură De Zahăr Brun.
Instrucțiuni
1
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți la 163°. pulverizați tigaia Bundt cu 12 căni cu spray antiaderent. Cerneti faina si urmatoarele 6 ingrediente intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Bol
Cuptor
2
Scurgeți merele rase în strecurătoare. Folosind mâinile sau prosopul de bucătărie, stoarceți excesul de lichid din mere. Măsurați 2 căni de mere rase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Sita
3
Folosind mixerul electric, bateți untul, ambele zaharuri și coaja de lămâie într-un castron mare până când este pufos. Bateți în ouă, câte 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Se amestecă în vanilie și suc de lămâie. Bateți în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Se amestecă merele rase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
6
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți tortul până când testerul introdus lângă centru iese curat, aproximativ 1 oră. Se răcește în tigaie pe raft 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
Se amestecă toate ingredientele într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mare până când zahărul se dizolvă și amestecul ajunge să fiarbă. Reduceți căldura la mediu; bateți până când glazura este netedă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bateti
2
Se ia de pe foc. Inversați tortul pe suportul setat peste foaia de copt. Folosind frigarui mici, găuri pierce peste tot de sus de tort cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Frigarui
3
Se toarnă glazura deasupra, permițându-i să fie absorbită înainte de a adăuga mai mult. Tort rece 30 de minute.