Tort Cu Brânză Cheddar
Tortul cu brânză Cheddar este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 341 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 4 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Felii de brânză Cheddar în stil american pentru burgeri și brânză la grătar, biscuiți cu brânză cheddar , biscuiți cu brânză Cheddar din grâu integral, și Cheddar afumat și macaroane cu brânză albastră și brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați brânza Cheddar.
Combinați făina și praful de copt; se amestecă în aluat alternând cu laptele până se omogenizează.
Se toarnă în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în centrul tortului iese curat.