Tort Bundt Cu Lămâie-Afine

Tort Bundt Cu Lămâie-Afine
Lemon-Blueberry Bundt Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 501 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, zară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Bundt de afine cu lămâie cu glazură de brânză cremă de lămâie, Tort Bundt cu afine-lămâie, și Tort Bundt Cu Lămâie De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.Ungeți o tigaie Bundt de 12 căni cu unt topit, adăugați câteva linguri de făină și rotiți tigaia pentru a acoperi uniform, atingând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
2
Cernem 3 căni de făină cu praful de copt și sarea într-un castron mare. Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie, vanilia și Zara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un al doilea castron mare, bateți untul, zahărul și coaja de lămâie până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Adăugați aproximativ 1/4 din amestecul de făină, urmat de 1/4 din amestecul de zară, amestecând doar până se încorporează. Repetați, alternând ingredientele uscate și lichide, până când aluatul este bine combinat. Îndoiți ușor în afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Transferați aluatul în tigaie, răspândind uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți până când un tester introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă timp de 10 minute, apoi desfaceți tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
1
Se amestecă zahărul cofetarilor, Zara și 2 linguri. suc de lămâie într-un castron, amestecând până se omogenizează. Glazura trebuie să fie turnată; dacă este prea groasă, adăugați suc de lămâie, 1 linguriță. la un moment dat, până când ajunge la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Lapte BătutLapte Bătut
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă jumătate de glazură peste tortul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3
Se lasă să se răcească 1 oră, apoi se toarnă glazura rămasă peste tort și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista