Tort Beetnik
Tortul Beetnik necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă servește 15. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți ananas, ouă, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi), Tort Tutti Frutti din grâu fără ouă-tort Vegan din grâu integral - tort de Crăciun s, și Tort De Budincă De Ananas Tort Mix Tort.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inch.
Într-un castron mare, amestecați uleiul vegetal și zahărul până se omogenizează bine. Bateți ouăle, pe rând, apoi amestecați sfecla mărunțită și ananasul cu suc.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, condimentul și sarea; se amestecă în amestecul de sfeclă până se încorporează.
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Coaceți aproximativ 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Când se răcește, înghețați după cum doriți sau mâncați simplu.