Tort Amaretto Cu Ciocolată Albă
Tortul Amaretto cu ciocolată albă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 746 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,08 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, lichior amaretto, migdale decolorate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort Alb Cu Migdale Amaretto, Ciocolată Albă Amaretto Brownies, și Ciocolată Albă-Glazură Amaretto.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie antiaderentă de 10 inci.
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, ouăle, amestecul de budincă, 1/2 cană de apă rece, ulei, 1/2 cană amaretto și 1/4 linguriță extract de migdale. Se amestecă bine timp de aproximativ 3 minute.
Se toarnă aluatul în tigaia Bundt pregătită de 10 inch.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 45 de minute până la o oră sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Scoateți tortul din cuptor și folosiți un pic de gheață sau o frigăruie pentru a face cât mai multe găuri în tort. Aplicați glazura în timp ce tortul este încă cald. Stropiți încet și cu răbdare glazura peste tort, inclusiv marginile și centrul tăvii Bundt. Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de cel puțin 2 ore.
Combinați untul, zahărul, 1/4 cană de apă și 1/2 cană amaretto într-o cratiță. Aduceți la fierbere și continuați să fierbeți timp de 10 minute, amestecând constant.
Topping: prăjiți ușor migdalele tăiate la cuptor. Acest lucru va dura 5 până la 10 minute. Amestecați frecvent și aveți grijă să nu ardeți.
Încălziți 1/4 cană din glazura pregătită în cuptorul cu microunde timp de 10 secunde, pentru a se înmuia.
Așezați tortul pe vasul de servire și folosiți o lingură pentru a stropi glazura înmuiată peste tort. Împrăștiați migdalele prăjite peste tort înainte ca glazura să se răcească.