Tort alb cu trei straturi, cu umplutură de caș portocaliu și glazură

Tort alb cu trei straturi, cu umplutură de caș portocaliu și glazură
Această rețetă face 12 porții cu 590 calorii, 9g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de praf de copt, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Cu Strat Alb Cu Umplutură De Caș De Lămâie, Tort cu strat de ciocolată albă cu umplutură de caș de afine, și Tort alb cu umplutură de caș de lămâie-Lime și glazură de frișcă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sucul de lămâie într-un castron mic sau într-o ceașcă de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați gelatina peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
3
Lăsați să stea 15 minute.
4
Bateți zahărul, sucul de portocale, gălbenușurile, coaja de portocală și coaja de lămâie într-o cratiță mare și grea pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
5
Adăugați unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Bateți la foc mediu până când cașul se îngroașă și bulele încep să apară la margini, aproximativ 9 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se ia de pe foc.
8
Se adaugă amestecul de gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
9
Bateți până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Transferați cașul într-un castron mic. Apăsați folie de plastic pe suprafața cașului. Se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină trei tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci. Cernem făina, 1 1/4 căni de zahăr, praful de copt și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Bateți uleiul și gălbenușurile de ou într-un castron mare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți în smântână, apoi lapte, coajă de portocală și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateți ingredientele uscate în 3 adaosuri. Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un alt castron mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 2/3 cană de zahăr, bătând până când albii sunt rigizi, dar nu uscați; pliați în aluat în 4 adaosuri. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
5
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 20 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Tăiați în jurul laturilor pan. Întoarceți prăjiturile pe rafturi și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Așezați 1 strat de tort, cu partea plată în sus, pe fundul sau platoul de tigaie de 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
8
Întindeți 1 cană de caș. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea plată în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Întindeți 1 cană de caș. Se acoperă cu al treilea strat de tort, cu partea plată în jos. Capac; prajitura asamblata la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Folosind mixerul electric, bateți crema de brânză și untul într-un castron mediu până se omogenizează. Bateți în zahăr pudră, apoi 3/4 cană de caș portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Întindeți glazura peste tort. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se acoperă cu cupolă de tort; la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista