Ton Prăjit Cu Susan
Tonul prăjit cu susan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $14.28 pe portie. O porție conține 959 calorii, 89G de proteine, și 56G de grăsime. 279 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pastă de wasabi, ulei de susan, mirin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Ton Prăjit Cu Susan, Ton ars cu crustă de susan, și Ton Negru Prăjit Cu Susan.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de soia, mirinul, mierea și uleiul de susan. Împărțiți în două părți egale. Se amestecă oțetul de orez într-o parte și se lasă deoparte ca sos de scufundare.
Întindeți semințele de susan pe o farfurie. Înveliți fripturile de ton cu amestecul de sos de soia rămas, apoi apăsați în semințele de susan pentru a acoperi.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie din fontă la foc mare până când este foarte fierbinte.
Așezați fripturile în tigaie și căutați aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Se servește cu sosul de scufundare și pasta de wasabi.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.