Ton Oregon Se Topește
Nevoie de o felul principal pescatarian? Topiturile de ton din Oregon ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 646 calorii, 40g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de oțet balsamic, sare și piper, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ton Oregon Se Topește, Salată de ton alb din Oregon de la Bunk, și Tonul Se Topește.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați tonul cu ceapa, uleiul de măsline, oțetul, busuiocul și ardeiul roșu zdrobit. Se condimentează cu sare și piper.
Încălziți o presă de panini sau o plită.
Întindeți părțile tăiate ale rulourilor cu muștar și maioneză și acoperiți fiecare jumătate de rulou cu o felie de brânză.
Întindeți salata de ton pe fund și acoperiți cu murăturile. Închideți sandvișurile și întindeți exteriorul rulourilor cu untul.
Adăugați sandvișurile în presă și gătiți la foc moderat până când brânza se topește, aproximativ 6 minute.
Tăiați sandvișurile în jumătate și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Provincia Peju Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah