Ton "London Broil" cu cremă de Wasabi
Tonul" London Broil " cu cremă de Wasabi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 323 calorii, 41G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $6.67 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați smântână, sare, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ London Broil, London Broil, și London Broil.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente; frecați peste ton. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Lăsați să stea 5 minute. Se amestecă maioneza, smântâna, sucul și sosul de soia.
Pregătiți grătarul la foc mare.
Așezați fripturile pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Se servește cu cremă de wasabi; se presară cu ceapă.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Merlotul regizorului. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.