Ton ars cu spanac și legume rădăcinoase

Ton ars cu spanac și legume rădăcinoase
Tonul ars cu spanac și legume rădăcinoase este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 313 calorii, 29G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 4.67 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, spanac pentru copii, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este adus la tine de mâncare și vin. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 81%. Încercați Ton ars cu legume ni Approcosoise și unt de usturoi, Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, și Ton Tataki alias ton ars pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, încălziți 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați morcovul, păstârnacul și ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când este crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați apa și untul, condimentați cu sare și piper și gătiți până când legumele sunt fragede și lichidul este aproape evaporat, aproximativ 5 minute. Se amestecă mirinul, sosul de soia și boabele de piper Szechuan și se păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți restul de 1 lingură de ulei de canola până aproape de fumat. Condimentează tonul cu sare și piper și gătește la foc mare, întorcându-se o dată, până se rumenesc la exterior, dar încă roz în centru, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Transferați pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Adăugați usturoiul și spanacul în tigaie, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mare, amestecând, doar până se ofilesc. Movilă spanacul pe farfurii. Feliați subțire tonul și aranjați peste spanac. Lingurați legumele rădăcină și orice sucuri deasupra, presărați pătrunjelul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Revista