Ton ars cu spanac și legume rădăcinoase
Tonul ars cu spanac și legume rădăcinoase este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 313 calorii, 29G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 4.67 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, spanac pentru copii, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este adus la tine de mâncare și vin. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 81%. Încercați Ton ars cu legume ni Approcosoise și unt de usturoi, Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, și Ton Tataki alias ton ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, încălziți 1 lingură de ulei.
Adăugați morcovul, păstârnacul și ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când este crocant, aproximativ 3 minute.
Adăugați apa și untul, condimentați cu sare și piper și gătiți până când legumele sunt fragede și lichidul este aproape evaporat, aproximativ 5 minute. Se amestecă mirinul, sosul de soia și boabele de piper Szechuan și se păstrează la cald.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți restul de 1 lingură de ulei de canola până aproape de fumat. Condimentează tonul cu sare și piper și gătește la foc mare, întorcându-se o dată, până se rumenesc la exterior, dar încă roz în centru, aproximativ 5 minute.
Transferați pe o placă de tăiere.
Adăugați usturoiul și spanacul în tigaie, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mare, amestecând, doar până se ofilesc. Movilă spanacul pe farfurii. Feliați subțire tonul și aranjați peste spanac. Lingurați legumele rădăcină și orice sucuri deasupra, presărați pătrunjelul și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.